۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 108
  • 16 آگوست 2017 - 11:13
  • 1591 بازدید
  • ارسال توسط :

جوجه کباب مزه دار شده

به گزارش ترنم دشتی به نقل از؛وبلاگ آموزش آشپزی آسان جوجه کباب مزه دار شده از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کباب های مزه دار شده طعم فوق العاده ای دارند.   وب سایت آشپزباشی: جوجه کباب مزه دار شده از […]

به گزارش ترنم دشتی به نقل از؛وبلاگ آموزش آشپزی آسان

جوجه کباب مزه دار شده از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کباب های مزه دار شده طعم فوق العاده ای دارند.
 
وب سایت آشپزباشی: جوجه کباب مزه دار شده از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کباب های مزه دار شده طعم فوق العاده ای دارند.

 

 

مواد لازم: 

 

 

  •     گشنیز  ۱ مشت
  •     نعناع  ۱ مشت
  •     سیر ۳ حبه
  •     پیازچه ۶ ساقه
  •     فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سینه مرغ  ۵۰۰ گرم
  •     کدو سبز  ۴ عدد
  •     رزماری ۶ شاخه
 
جوجه کباب مزه دار شده 

 

 

طرز تهیه:

۱-گشنیز، نعناع، سیر، پیازچه، فلفل چیلی قرمز، رنده پوست لیمو، کمی نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا پوره شوند.

۲-کم کم روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر درآید.
۳-ترکیب را روی تکه های مرغ ریخته و با هم ترکیب کنید و برای ۱ ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند.
۴-تکه های مرغ ها را در کدوها بپیچید و در سیخ (یا شاخه های رزماری) بزنید و برای حدود ۵ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، کبابی کنید.
 
نکات:

۱- پوست لیمو را رنده کنید.

۲- سینه های مرغ را به شکل مکعب های دو نیم سانتی متری برش دهید.
۳- کدوها را به شکل نوارهای طولی برش دهید و برای ۳۰ ثانیه در آب نمک در حال جوش بیاندازید. آن ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا خشک و خنک شوند.
۴- به جای چوب های رزماری می توانید از سیخ های چوبی هم استفاده کنید. برگ های پایینی شاخه های رزماری را جدا کنید.
۵- مرغ ها باید به سایر مواد برای ۱ ساعت استراحت کرده و مزه دار شوند. 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*